Dr.Margarita Peneva

MJEKU YT: Dr.Margarita Peneva, Klinika Universitare për Kirurgji Plastike dhe Rikonstruktive

Të jesh mjek është një privilegj. Është një privilegj që të të lejohet të shikosh në jetën e dikuj, të të tregohen sekretet personale, frika dhe dëshirat.
Një privilegj edhe më i madh është kur mund të ndryshosh diçka për të mirë. Por në të njëjtën kohë është gjithashtu një përgjegjësi e madhe dhe vetëdorëzim.

Puna e mjekut është një sfidë e madhe, por edhe shumë njohuri, shumë kohë, një marrëdhënie e thellë personale dhe mbi të gjitha dashuri. Për fat të keq, puna e mjekut ndonjëherë është vetëm një heshtje e thellë.
Dhe kështu çdo ditë, gjithnjë e më shumë, si një tërësi, për të gjithë ne.

Сподели на: