ZYRA E OBSH-SË PREZANTOI SOT HULUMTIMET MË TË REJA BIHEJVIORALE PËR COVID-19 NË MAQEDONINË E VERIUT

Zyra e OBSH-së prezantoi sot hulumtimet më të reja bihejviorale për COVID-19 në Maqedoninë e Veriut, me fokus në vaksinimin e popullatës së përgjithshme si dhe në mesin e punonjësve shëndetësorë. Ministri i Shëndetësisë, Bekim Sali, mori pjesë në këtë ngjarje dhe tha se gjetjet e një hulumtimi të tillë janë pikënisje për politikëbërjen dhe inkurajimin e ndryshimeve pozitive sociale.

Сподели на:

Related Posts