Day: 14 Prill, 2020

NJOFTIM NË LIDHJE ME INFORMIMIN E SITUATËS NGA KORONAVIRUSI NË VENDË

Ministria e Shëndetësisë informon publikun se të gjitha mediat i njofton në lidhje me situatën me koronavirusin në të njëjtën kohë menjëherë pasi të marrë të dhënat zyrtare nga Instituti i Shëndetit Publik. Duke pasur parasysh që ditët e fundit, disa media janë të parat që informojnë për statistikat e ditës, ne i kërkojmë të […]

LINJË TELEFONIKE PËR KËSHILLIM PËR PERSONAT ME DEMENCË DHE PËR PËRKUJDESËSIT E TYRE NË PERIUDHËN E PËRBALLJES ME COVID -19

Është hapur një linjë telefonike për këshillim për personat me demencë dhe për përkujdesësit e tyre. Nga Klinika Universitare e Neurologjisë informojnë se pacientët mund të telefonojnë në numrin 075 / 277-806 në ambulancën  për demencë për këshillim  nga ora 11:00 deri në orën 13:00 ditën e hënë dhe ditën e mërkurë. Personat më të […]