Day: 16 Prill, 2020

MINISTRI FILIPÇE QË SOT DO TË JETË NË IZOLIM SHTËPIAK

Ministria e Shëndetësisë informon se, pas informacionit se kryetari i Komunës së Kumanovës, Maksim Dimitrievski, i cili dje mbajti një takim në selinë e krizave në Kumanovë, në të cilën mori pjesë Ministri i Shëndetësisë, Doc. dr. Venko Filipçe, është pozitiv për Kovid-19, Ministri Filipçe do të jetë në izolim shtëpiak nga sot. Gjatë takimit, […]

KËSHILLA DHE REKOMANDIME PËR PACIENTËT ME SËMUNDJE PULMONALE NË KUSHTE PANDEMIE ME COVID 19

Në kushte kur në nivel  globale është  shpallur  pandemi  për shkak të përhapjes së shpejtë të virusit SARS-COV-2, Klinika Universitare e Pulmonologjisë dhe Alerologjisë jep rekomandime ekspertësh për personat me sëmundje kronike të mushkërive, të cilët i përkasin grupit të pacientëve me rrezik të lartë për zhvillimin e një pashqyr të rëndë klinike të COVID-19 […]