Day: 22 Prill, 2020

DEMANT NGA KLINIKA PËR SËMUNDJET INFEKTIVE LIDHUR ME INFORMACIONIN QË DOLI NË MEDIA PËR FOSHNJËN KATËR MUAJSHE QË TRAJTOHET NË KËTË KLINIK

Ju dërgojmë një kumtesë për shtyp nga Klinika për sëmundje infektive dhe gjendje febrile, në lidhje me informacionin që doli në media dhe pyetjet e marra në adresën tonë elektronike zyrtare për foshnjën katërmujore që është duke u trajtuar në këtë Klinikë. Përgjatë kësaj urgjence dhe përpjekjeve me të cilat përballen stafi i Klinikës së […]

JAVA EUROPIANE E IMUNIZIMIT: NE ME SUSKES KEMI TRAJTUAR EPIDEMIN E FRUTHIT ME MRP VAKSINËN JANË VAKSINUAR 49 MIJË QYTETARË

Java Evropiane e Imunizimit (EIW) promovon mesazhin themelor – imunizimi është i nevojshëm për të parandaluar sëmundjet dhe për të mbrojtur jetën.Vaksinimi njihet si një nga masat shëndetësore më të suksesshme dhe ekonomike në botë. Vaksinimi shpëton miliona njerëz nga sëmundjet, paaftësit dhe vdekjet çdo vit. Ka vaksina efektive dhe të sigurta, të cilat mbrojnë […]