Day: 23 Prill, 2020

TË RIKUPERUAR 29 PACIENTË, JANË REGJISTRUAR 41 RASTE TË REJA ME COVID -19 NUMRI I PËRGJITHSHËM I RASTEVE TË DIAGNOSTIKUARA ËSHTË 1300

Ministria e Shëndetësisë informon se sot Instituti i Shëndetit Publik regjistroi 29 pacientë të rikuperuar. Nga këta, 4 pacientë ishin të hospitalizuar dhe 25 që kanë qenë në mjekim shtëpiake.Pacientët e rikuperuar që kanë qenë në mjekim shtëpiak janë regjistruar në: Shkup – 21, Manastir -3 dhe Strumicë-1. Gjatë 24 orëve të kaluara janë konfirmuar […]

NGA SOT, DETYRIMISHTË MBARTJA E PAJISJEVE MBROJTËSE PËR MBULIMIN E HUNDËS DHE GOJËS

Që nga sot, rregullorja e Qeverisë për mbartjen e pajisjeve mbrojtëse personale për hundën dhe gojën është e vlefshme për gjithë popullatën  për mbrojtje nga koronavirusi të cilat mund të jenë: maskë respiratore, maskë kirurgjikale për një përdorim, maskë tekstili për përdorim të shumëfishtë, shall pambuku ose shall normal, bandana dhe të ngjashme. Mbulimi fizik […]