Day: 24 Prill, 2020

TË RIKUPERUAR 36 PACIENTË , JANË REGJISTRUAR 26 RASTE TË REJA – NUMRI I PËRGJITHSHËME I RASTEVE TË DIAGNOSTIKUAR ËSHTË 1326 ,NDËRROI JETË 1 PACIENTË

Ministria e Shëndetësisë informon se sot Instituti i Shëndetit Publik regjistron 36 pacientë të rikuperuar. Nga këta, 2 pacientë që kanë qenë të shtruar në spital dhe 34 që kanë qenë në mjekim shtëpiak . Pacientët e rikuperuar që kanë qenë në trajtim shtëpiak janë regjistruar në: Shkup-15, Prilep-6, Veles-3, Kocani -2, Probistip-1 dhe ShtipË […]