Day: 30 Prill, 2020

TË RIKUPERUAR 111 PACIENTË , JANË REGJISTRUAR 23 RASTE TË REJA – NUMRI I PËRGJITHSHËME I RASTEVE TË DIAGNOSTIKUAR ËSHTË 1465 ,NDËRRUAN JETË 4 PACIENTË

Ministria e Shëndetësisë informon se sot Instituti i Shëndetit Publik regjistroi 111 pacientë të rikuperuar në: Shkup-13, Kumanovë-74, Shtip-1, Prilep-18, Manastir-1, Ohër-1, Kriva Palankë-1, Probishtip-1 dhe Demir Hisar -1. Në Klinikën për sëmundje infektive dhe gjendje febrile një pacient 62-vjeçar nga Shkupi ndërroi jetë , dhe një paciente 59 vjeçare nga Gostivari ndërroi jetë në […]

KLINIKA E HEMATOLOGJIS ME KËSHILLA DHE REKOMANDIME PËR PACIENTËT NË KUSHTE ME COVID -19

Klinika Universitare e Hematologjisë-Shkup në periudhën e urgjencës së shkaktuar nga përhapja e sëmundjes COVID-19 po punon me kapacitet të plotë, në përputhje me rekomandimet e Ministrisë së Shëndetësisë të Republikës së Maqedonisë Veriore Masat merren çdo ditë për të mbrojtur dhe maksimizuar sigurinë e pacientëve dhe stafit mjekësor, ndërsa pacientëve u sigurohet trajtim specifik […]