Day: 10 Maj, 2020

MASAT E DERITANISHME MBETEN NË FUQI,TË HËNËN REKOMANDIM I RI NGA KOMISIONI PËR SËMUNDJE INFEKTIVE PËR QEVERINË

Ministria e Shëndetësisë informon se sot Komisioni për sëmundje infektive zhvilloi një mbledhje për të diskutuar mundësinë e lehtësimit të masave të mëparshme për parandalimin dhe mbrojtjen kundër përhapjes së koronavirusit. Ministria e Shëndetësisë dhe Komisioni për sëmundje infektive kanë vendosur t’i rekomandojnë Qeverisë së Republikës së Maqedonisë Veriore që të gjitha masat e miratuara […]