Day: 11 Maj, 2020

NJË E-MAIL I RREMË ËSHTË PËRHAPUR NGA NJË ADRESË E RREME QË I NGJAN MINISTRIS SË SHËNDETËSISË, MINISTRIA E BRENDSHME ËSHTË NJOFTUAR DHE KY RAST ËSHTË DUKE U PROCESUAR-HETUAR

Ministria e Shëndetësisë informon se një mesazh po shpërndahet në mesin e qytetarëve me përmbajtje të pavërtetë të dërguar nga një adresë e rreme që i ngjan Ministrisë së Shëndetësisë. Departamenti i Krimit të Kompjuterave dhe Forenzikës Dixhitale në Ministrinë e Brendshme është njoftuar dhe tashmë po punon për çështjen. Adresa zyrtare e postës elektronike […]

SOT JANË KONFIRMUAR 22 RASTE TË REJA TË COVID-19, NUMRI I PËRGJITHSHËM I TË DIAGNOSTIKUARËVE ËSHTË 1664, TË RIKUPERUAR JANË 64 PACIENTË ,

Sot, janë konfirmuar 22 raste të reja të Covid 19 – Numri i përgjithshëm i diagnostikuar 1664 Janë rikuperuar 64 pacientë. Ministria e Shëndetësisë informon se sot Instituti i Shëndetit Publik regjistroi 64 pacientë të rikuperuar në: Shkup-17, Kumanovë-9, Prilep-12, Tetovë-3, Strugë-12, Ohër-9, Gostivar-1 dhe Kërçovë-1. Gjatë 24 orëve të kaluara janë realizuar 145 testime […]