Day: 28 Maj, 2020

SOT JANË KONFIRMUAR 38 RASTE TË REJA ME KOVID 19- NUMRI I PËRGJITHSHËM I TË DIAGNOSTIKUARVE ËSHTË 2077 , 16 PACIENTË TË RIKUPERUAR – 3 PACIENTË NDËRUAN JETË

Ministria e Shëndetësisë informon se sot Instituti i Shëndetit Publik regjistroi 16 pacientë të rikuperuar në: Shkup-1, Kumanovë-1, Prilep-4, Veles-9, Manastir-1. Dy pacientë nga Tetova vdiqën. Një pacient 74-vjeçar vdiq në Klinikën për Sëmundje Infektive dhe gjendje Febrile, i trajtuar në klinikë që nga 21 maj. Një pacient 57-vjeçare vdiq në  spitalin e qytetit “8 Shtator” i hospitalizuar […]

PUSHIMI I LEHONISË VAZHDON DERISA TË PËRFUNDOJNË MASAT E PËRKOHSHME

  Ministria e Shëndetësisë informon se në përputhje me dekretin e miratuar nga Qeveria e Republikës së Maqedonisë Veriore, pushimi i lehonisë vazhdon të jetë e vlefshme deri në fund të masave të përkohshme për t’u marrë me virusin COVID-19, me qëllim sigurimin e mbrojtjes dhe kujdesit për fëmijët. Çdo e punësuar  të cilës i […]