Day: 1 Qershor, 2020

SOT JANË KONFIRMUAR 89 RASTE TË REJA ME KOVID -19 NUMRI I PËRGJITHSHËM I TË DIAGNOSTIKUARVE 2315, 17 PACIENTË JANË RIKUPERUAR – 7 PACIENTË KANË NDËRUAR JETË

Ministria e Shëndetësisë informon se në 24 orët e fundit janë realizuar 727 teste, dhe 89 raste të reja të covid-19 janë regjistruar në: Shkup-35, Kumanovë-12, Shtip-27, Prilep-1, Tetovë-7, Gostivar-1 , Strumic-1, Koçani-4, Sveti Nikole-1. Sot, Instituti i Shëndetit Publik regjistron 17 pacientë të shëruar dhe 7 tkanë ndruar jetë. Pacientët e rikuperuar regjistrohen në: […]