Day: 2 Qershor, 2020

QYTETARËT TË RESPEKTOJNË MASAT PËR DALJE MË TË SHPEJTË NGA KRIZA SHËNDETËSORE

Ministria e Shëndetësisë u bën thirrje qytetarëve që të respektojnë plotësisht masat dhe rekomandimet për mbrojtje nga koronavirusi. Në konferencën e djeshme për shtyp, Ministri i Shëndetësisë Doc. Dr. Venko Filipçe theksoi se të gjithë qytetarët duhet të japin informacion të saktë dhe të saktë për institucionet kompetente, dhe se Ministria e Brendshme duhet të […]