QYTETARËT TË RESPEKTOJNË MASAT PËR DALJE MË TË SHPEJTË NGA KRIZA SHËNDETËSORE

Ministria e Shëndetësisë u bën thirrje qytetarëve që të respektojnë plotësisht masat dhe rekomandimet për mbrojtje nga koronavirusi.

Në konferencën e djeshme për shtyp, Ministri i Shëndetësisë Doc. Dr. Venko Filipçe theksoi se të gjithë qytetarët duhet të japin informacion të saktë dhe të saktë për institucionet kompetente, dhe se Ministria e Brendshme duhet të kryejë kontrolle më intenzive në terren.

“Të gjithë duhet të përmbahen, pa përjashtim të rekomandimeve dhe t’i japin plotësisht dhe me vërtetësi të gjitha informacionet autoriteteve. Fshehja dhe dhënia e informacionit të rremë nuk arrin asgjë, dhe askush nuk do të mbrojë veten nga sëmundja, përkundrazi, ata e sjellin veten dhe të dashurit e tyre në një rrezik të madh.

Unë apeloj edhe një herë Ministrinë e Brendshme që të kryejë kontrolle më intenzive në terren ”, tha Ministri Filipçe. Respektimi i masave do të sigurojë një rrugëdalje më të shpejtë nga kriza shëndetësore.

Le të përmbahemi nga grupimi dhe të mbajmë distancën e kërkuar. Mbajini pajisje mbrojtëse dhe lajini shpesh dhe dezinfektojini duart.

Le të jemi të kujdesshëm. Për të mbrojtur shëndetin personal dhe kolektiv

Сподели на:

Related Posts