Day: 5 Qershor, 2020

SOT JANË KONFIRMUAR 120 RASTE TË REJA ME KOVID -19 NUMRI I PËRGJITHSHËM I TË DIAGNOSTIKUARVE 2611, 16 PACIENTË JANË RIKUPERUAR – 2 PACIENTË KANË NDËRUAR JETË

Ministria e Shëndetësisë informon se gjatë 24 orëve të fundit janë kryer 953 teste dhe janë regjistruar 120 raste të reja të covid-19 në: Shkup-67, Kumanovë-19, Shtip-16, Prilep-4, Tetovë-9, Veles- 2, Gostivar-1, Negotinë -1, Strumicë-1. Sot, Instituti i Shëndetit Publik regjistron 16 pacientë të rikuperuar, në Shkup-8, Shtip-3, Prilep-2, Tetovë-1, Veles-1, Manastir-1. Kanë ndëruar jetë […]