Day: 8 Qershor, 2020

SOT JANË KONFIRMUAR 127 RASTE TË REJA TË “COVID-19”, NUMRI I PËRGJITHSHËM I TË DIAGNOSTIKUARVE 3152, JANË RIKUPERUAR 7 PACIENTË – 3 PACIENTË NDËRUAN JETË

   Ministria e Shëndetësisë informon se në 24 orët e fundit janë realizuar 702 teste, dhe janë regjistruar 127 raste të reja të covid-19 në: Shkup-67, Kumanovë-1, Dibër-1, Shtip-33, Tetovë-10, Strugë-5,  Ohër-6, Koçani-2, Probishtip-2 Sot, Instituti i Shëndetit Publik regjistron 7 pacientë të rikuperuar, në: Shkup-4, Tetovë-2, Gostivar-1. 3 persona ndruan jetë Një pacientë 70-vjeçar […]