Day: 16 Qershor, 2020

SOT JANË KONFIRMUAR 134 RASTE TË REJA TË COVID 19 – NUMRI I PËRGJITHSHËM I DIAGNOSTIKUAR 4289, 34 PACIENTË JANË RIKUPERUAR, 8 PERSONA KANË NDËRUAR JETË

Ministria e Shëndetësisë informon se janë kryer 1173 teste në 24 orët e fundit, dhe 134 raste të reja të covid-19 janë regjistruar në: Shkup-97, Kumanovë-5, Prilep-1, Tetovë-11, Struga-3, Veles-1, Manastir-1, Kavadarci-1, Krushev-2, Valandov-1, Kratov-1, Kërçov-2, Resën-7, Negotin-1. Sot, Instituti i Shëndetit Publik regjistron 34 pacientë të rikuperuar nga: Shkup-6, Kumanova-23, Prilepi-2, Tetovë-1, Veles-2. Tetë […]