Day: 17 Qershor, 2020

SOT JANË KONFIRMUAR 193 RASTE TË REJA TË COVID 19 – NUMRI I PËRGJITHSHËM I DIAGNOSTIKUAR 4482, 46 PACIENTË JANË RIKUPERUAR, 9 PACIENTË KANË NDËRUAR JETË

  Ministria e Shëndetësisë informon se në 24 orët e fundit janë realizuar 1391 teste, dhe 193 raste të reja të covid-19 janë regjistruar në: Shkup-140, Kumanovë-2, Dibër-1, Shtip-6, Tetovë-19, Strugë-5,  Veles-2, Ohër-11, Gostivar-4, Sveti Nikole-1, Resën-2. Sot, Instituti i Shëndetit Publik regjistroi 46 pacientë të rikuperuar nga: Shkupi-35, Kumanovë-1, Shtip-6, Tetovë-1, Strugë-1, Gostivar-1, Valandovo-1. […]