Day: 18 Qershor, 2020

SOT JANË KONFIRMUAR 182 RASTE TË REJA TË COVID 19 – NUMRI I PËRGJITHSHËM I DIAGNOSTIKUAR 4664, 33 PACIENTË JANË RIKUPERUAR, 6 PACIENTË KANË NDËRUAR JETË

Ministria e Shëndetësisë informon se në 24 orët e fundit janë realizuar 1348 teste, dhe janë konfirmuar 182 raste të reja të covid-19 në: Shkup-107, Kumanovë-14, Shtip-4, Tetovë-23, Strugë-5, Manastir-2, Ohër-6, Gostivar-4, Strumicë-1, Koçanë-1, Berov-1, Resën-13, Negotin-1. Sot, Instituti i Shëndetit Publik regjistron 33 pacientë të rikuperuar nga: Shkupi-22, Dibër-1, Shtip-1, Prilep-1, Tetovë-1, Veles-2, Manastir-1, […]