Day: 19 Qershor, 2020

SOT JANË KONFIRMUAR 156 RASTE TË REJA TË COVID-19 – NUMRI I PËRGJITHSHËM I DIAGNOSTIKUAR 4820, JANË RIKUPERUAR 27 PACIENTË – 6 PACIENTË KANË NDËRUAR JETË

   Ministria e Shëndetësisë informon se në 24 orët e fundit janë kryer 1227 teste, dhe 156 raste të reja të covid-19 janë regjistruar në: Shkup-100, Kumanovë-11, Dibër-1, Shtip-6, Prilep-1, Tetovë-19,  Struga-2, Veles-6, Manastir-1, Ohër-1, Kavadarci-1, Gostivar-1, Gjevgjeli-1, Kocani-3, Kratovo-1, Sveti Nikole-1. Sot, Instituti i Shëndetit Publik regjistroi 27 pacientë të rikuperuar nga: Shkup-10, Shtip-3, […]