Day: 22 Qershor, 2020

SOT JANË KONFIRMUAR 90 RASTE TË REJA TË COVID-19 – NUMRI I PËRGJITHSHËM I DIAGNOSTIKUAR 5196, JANË RIKUPERUAR 48 PACIENTË – 9 PACIENTË KANË NDËRRUAR JETË

Ministria e Shëndetësisë informon se janë kryer 665 teste në 24 orët e fundit, dhe 90 raste të reja të covid-19 janë regjistruar në: Shkup-36, Kumanovë-2, Shtip-8, Tetovë-4, Strugë-10, Veles-2, etj. Manastir-2, Ohër-13, Gostivar-1, Krushev-1, Kocani-2, Probishtip-1, Sveti Nikole-2, Resën-6. Sot Instituti i Shëndetit Publik regjistron 48 pacientë të rikuperuar nga: Shkupi-9, Shtip-30, Tetovë-1, Veles-1, […]