Day: 26 Qershor, 2020

SOT JANË REGJISTRUAR 163 RASTE TË REJA TË COVID-19, JANË DIAGNOSTIKUAR GJITHËSEJ 5758, 40 PACIENTË JANË RIKUPERUAR DHE 3 PACIENTË KANË NDËRRUAR JETË

Ministria e Shëndetësisë informon se në 24 orët e fundit janë realizuar 1074 teste, dhe 163 raste të reja të covid-19 janë regjistruar në: Shkup-70, Kumanovë-2, Dibër-6, Shtip-14, Prilep-2, Tetovë-25, Struga-4, Veles-2, Manastir-1, Ohër-9, Kavadari-3, Gostivar-11, Strumica-1, Kriva Palanka-2, Kocani-3, Sveti Nikole-4, Resnja-4. Sot, Instituti i Shëndetit Publik regjistron 40 pacientë të rikuperuar nga: Shkupi-6, […]