Day: 30 Qershor, 2020

SOT JANË REGJISTRUAR 126 RASTE TË REJA TË COVID- 19 – GJITHËSEJ 6.334 TË DIAGNOSTIKUAR, 48 PACIENTË TË RIKUPERUAR – 4 PACIENTË NDËRRUAN JETË

   Ministria e Shëndetësisë informon se në 24 orët e fundit janë kryer 1,140 teste, dhe 126 raste të reja të Covid-19 janë regjistruar në: Shkup-66, Kumanovë-6, Shtip-15, Prilep-3, Tetovë-19, Strugë-2, Veles-2, Manastir-1, Kavadarci-4, Gostivar-2, Probishtip-2, Sveti Nikole-1, Resën-3. Sot, Instituti i Shëndetit Publik regjistroi 48 pacientë të rikuperuar nga: Shkupi-43, Shtip-1, Manastir-1, Resen-3. 4 […]