Day: 6 Korrik, 2020

SOT JANË REGJISTRUAR 78 RASTE TË REJA TË COVID 19 – NUMRI I PËRGJITHSHËM I DIAGNOSTIKUAR 7124, JANË RIKUPERUAR 178 PACIENTË – 5 PACIENTË KANË NDËRRUAR JETË

Ministria e Shëndetësisë informon se janë kryer 894 teste në 24 orët e fundit, dhe 78 raste të reja të covid-19 janë regjistruar në: Shkup-26, Kumanovë-4, Shtip-17, Tetovë-9, Struga-3, Manastir-1, Ohër-1,Gostivar-5, Kriva Palanka-1,Koçani-1, Probishtip-3,Vinic-1, Sveti Nikole-5. Sot, Instituti i Shëndetit Publik regjistroi 172 persona t; rikuperuar nga: Shkupi-72, Kumanovë-53, Shtip-20, Prilep-4, Tetovë-10, Veles-1, Gostivar-5, Probishtip-2, […]