Day: 8 Korrik, 2020

SOT JANË REGJISTRUAR 163 RASTE TË REJA TË KOVID- 19 – NUMRI I PËRGJITHSHËM I DIAGNOSTIKUAR 7406, JANË RIKUPERUAR 230 PACIENTË, 8 PACIENTË KANË NDËRRUAR JETË

Ministria e Shëndetësisë informon se janë kryer 1794 teste gjatë 24 orëve , dhe janë regjistruar 163 raste të reja me covid-19 në: Shkup-87, Kumanovë-7, Dibër-2, Shtip-10, Prilep-3, Tetovë-16, Strugë-8, Ohër-1, Kavadar-1, Demir Hisar-1, Gostivar-8, Strumicë-1, Kratovë-1, Sveti Nikole-9, Kërçovë-3, Resnje-5. Sot, Instituti i Shëndetit Publik regjistroi 230 persona të rikuperuar nga: Shkupi-126, Kumanovë-31, Shtip-11, […]