Day: 9 Korrik, 2020

SOTË JANË REGJISTRUAR 168 RASTE TË REJA TË COVID-19-NUMRI I PËRGJITHSHËM I TË DIAGNOSTIFIKUARVE ËSHTË 7572, TË RIKUPERUAR JANË 70 PACIENT DHE 3 PERSONA KANË NDËRRUAR JETË

Ministria e Shëndetësisë informon se në 24 orët e fundit janë bërë 1470 regjistrime, dhe 168 raste të reja të covid-19 janë regjistruar në: Shkup-83, Kumanovë-8, Dibër-2, Stip-6, Prilep-3, Tetovë-26, Struga-5, Manastir-2, Ohër-8, Gostivar-8, Kriva Palanka-1, Krushevo-1, Kocani-1, Probishtip-2, Makedonski Brod-1, Sveti Nikole-4, Kërçova-6, Resën-1 . Sot, Instituti i Shëndetit Publik regjistron 70 persona të […]