Day: 10 Korrik, 2020

SOT JANË REGJISTRUAR 205 RASTE TË REJA TË COVID 19 – GJITHËSEJ 7.777 TË DIAGNOSTIKUARA, 336 PACIENTË TË RIKUPERUAR – 6 PACOENTË NDËRRUAN JETË

Në 24 orët e fundit janë kryer 1.728 testime, dhe 205 raste të reja të Covid-19 janë regjistruar në: Shkup-60, Kumanovë-13, Dibër-17, Shtip-10, Prilep-2, Tetovë-13, Struga-12, Veles -3, Manastir-3, Ohër-1, Kavadari-1, Gostivar-23, Strumica-1, Krushev-1, Probishtip-2, Demir Hisar-2, Makedonski Brod-1, Berovo-1, Sveti Nikole-29, Kërçovë-7, Resën-3. Sot, Instituti i Shëndetit Publik regjistroi 336 persona të rikuperuar nga: […]