Day: 26 Tetor, 2020

FILIPÇE DHE DR.KARAXHOVSKI: JEMI DUKU RRITUR KAPACITETIN SPITALOR DHE TESTUES

Ministri i Shëndetësisë Doc.Dr Venko Filipçe, së bashku me Kryetarin e Komisionit për Sëmundje Infektive, Dr. Zharko Karadxhovski, mbajtën një konferencë për shtyp, ku informuan për vendimet që morën në takimin e mëngjesit me Komisionin për Sëmundjet Infektive. Ne po përballemi me një valë shumë të fortë të virusit, një situatë që rëndon ndjeshëm të […]