Day: 7 Nëntor, 2020

SOT, JANË REGJISTRUAR 1285 RASTE TË REJA TË COVID-19 – NUMRI I PËRGJITHSHËM I TË DIAGNOSTIKUARVE ËSHTË 38782,176 PACIENTË JANË RIKUPERUAR – 14 PERSONA KANË NDËRRUAR JETË

Ministria e Shëndetësisë informon se gjatë 24 orëve të fundit janë bërë 3404 teste, dhe janë regjistruar 1285 raste të reja të Covid-19 në: Shkup-522,Kumanovë-43,Dibër-3,Shtip-46,Prilep-79,Tetovë-73,Strugë-25,Veles-63,Manastir-57,Ohër-40,Kavadar-46,Gostivar-54,Gjevgjeli-17,Strumicë-36,Kriva Pallankë-8,Radovish-13,Krushevë-1, Koçanë-22,Probishtip -2,Demir Hisar-5,Makedonski Brod-4,Berovë-5,Valandovë-3,Vinicë-11,Delçevë-11,Kratovë-3,Sveti Nikolë-18,Kërçovë-44,Resnjë-4,Negotinë-27.Sot, Instituti i Shëndetit Publik regjistroi 176 pacientë të rikuperuar nga:Shkup-162,Kumanovë-5,Dibër-1,Shtip-2,Ohër-3,Gjevgjeli-1,Strumicë-1,Demir Hisar-1.Kanë ndërruar jetë 14 persona , një pacientë nga Shkupi (52), një nga Manastiri […]