Day: 8 Nëntor, 2020

SOT JANË REGJISTRUAR 978 RASTE TË REJA TË COVID-19, NUMRI I PËRGJITHSHËM I TË DIAGNOSTIKUARVE ËSHTË 39760, 34 JANË RIKUPERUAR – 26 PERSONA KANË NDËRRUAR JETË

  Ministria e Shëndetësisë informon se në 24 orët e fundit janë bërë 2667 teste, dhe 978 raste të reja të Covid-19 janë regjistruar në: Shkup-392, Kumanovë-51, Dibër-6, Shtip-18, Prilep-29, Tetovë-95, Strugë-10, Veles-48, Manastir-36, Ohër-31, Kavadar-22, Gostivar-49, Gjevgjeli-14, Strumicë-21, Kriva Pallankë-8, Radovish-6, Krushevë-2, Koçanë-32, Probishtip -8, Demir Hisar-6, Makedonski Brod-1, Pehçevë-1, Berovë-9, Valandovë-3, Vinicë-12, Delçevë-12, […]