Day: 9 Nëntor, 2020

SOT, JANË REGJISTRUAR 515 RASTE TË REJA TË COVID-19 – NUMRI I PËRGJITHSHËM I TË DIAGNOSTIKUARVE ËSHTË 40275,1194 PACIENTË JANË RIKUPERUAR – 20 PERSONA KANË NDËRRUAR JETË

Ministria e Shëndetësisë informon se në 24 orët e fundit janë kryer 1293 teste, dhe janë regjistruar 515 raste të reja të Covid-19 në: Shkup-207, Kumanovë-33, Shtip-33, Prilep-25, Tetovë-17, Veles-21, Manastir-22, Ohër-3, Kavadar-16, Gostivar-16, Strumicë-17, Kriva Pallankë-8, Radovish-7, Krushevë-1, Koçanë-21, Probishtip-7, Demir Hisar-3, Pehçevë-2, Berovë-10, Vinicë-2, Delçevë-11, Kratovë-1, Sveti Nikolë-2, Kërçovë-18, Negotinë-12. Sot, Instituti i […]