Day: 10 Nëntor, 2020

KA FILLUAR VAKSINIMI KUNDËR GRIPIT SEZONAL

Ministria e Shëndetësisë informon se vaksinimi kundër gripit sezonal fillon sot.Qytetarët mund të caktojnë takime për vaksinime falas përmes mjekut të tyre të përgjithshëm. Sot vaksinimi fillon në Shtëpit e shëndetit në Shkup, Veles, Negotinë dhe në spitalin e përgjithshëm në Kavadar; nesër në Shtëpit e shëndetit në Tetovë, Gostivar, Kërçovë, Ohër, Strugë, Vevçan, Makedonski […]

SOT, JANË REGJISTRUAR 947 RASTE TË REJA TË COVID-19 – NUMRI I PËRGJITHSHËM I TË DIAGNOSTIKUARVE ËSHTË 41222,691 PACIENTË JANË RIKUPERUAR – 30 PERSONA KANË NDËRRUAR JETË 

Ministria e Shëndetësisë informon se në 24 orët e fundit janë kryer 3042 teste, dhe janë regjistruar 947 raste të reja të Covid-19 në: Shkup-530, Kumanovë-30,Dibët-3, Shtip-15, Prilep-38, Tetovë-54, Veles-22,Struga-18, Manastir-43, Ohër-43, Kavadar-8, Gostivar-25, Strumicë-23,Gevgelija-3, Kriva Pallankë-4, Radovish-7, Krushevë-2, Koçanë-3, Probishtip-8, Demir Hisar-4,Makedonski Brod-5, Pehçevë-1, Berovë-2,Valandova-2, Vinicë-1, Delçevë-5, Kratovë-4, Sveti Nikolë-8, Kërçovë-25, Negotinë-3.  Sot, Instituti […]