Day: 11 Nëntor, 2020

SOT, JANË REGJISTRUAR 1321 RASTE TË REJA TË COVID-19 – NUMRI I PËRGJITHSHËM I TË DIAGNOSTIKUARVE ËSHTË 42540, 433 PACIENTË JANË RIKUPERUAR – 26 PERSONA KANË NDËRRUAR JETË

Ministria e Shëndetësisë informon se në 24 orët e fundit janë kryer 3836 teste, dhe janë regjistruar 1321 raste të reja të kovid-19 në: Shkup-583, Kumanovë-100, Dibër-12, Shtip-40, Prilep-57, Tetovë-80, Strugë-13, Veles-64, Manastir-50, Ohër-31, Kavadar-23, Gostivar-46, Gjevgjeli-22, Strumicë-15, Kriva Pallankë-9, Radovish-5, Krushevë-8, Kocanë-29, Probishtip -6, Demir Hisar-10, Makedonski Brod-2, Pehchevë-5, Berovë-3, Valandovë-4, Vinicë-13, Dellçevë-6, Kratovë-4, […]