Day: 14 Nëntor, 2020

SOT, JANË REGJISTRUAR 1168 RASTE TË REJA TË COVID-19 – NUMRI I PËRGJITHSHËM I TË DIAGNOSTIKUARVE ËSHTË 46062, 692 PACIENTË JANË RIKUPERUAR – 18 PERSONA KANË NDËRRUAR JETË

Ministria e Shëndetësisë informon gjatë 24 orëve të fundit janë kryer 3353 teste, dhe janë regjistruar 1168 raste të reja të Covid-19 në: Shkup-513, Kumanovë -68, Dibër-6, Shtip-27, Prilep-77, Tetovë-65, Strugë-40, Veles-36, Manastir-58, Ohër-25, Kavadar-29, Gostivar-30, Gjevgjeli-5, Strumicë-33, Kriva Pallankë-5, Radovish-7, Krushevë-3, Koçanë-19, Probishtip -1, Demir Hisar-1, Makedonski Brod-3, Pehçevë-3, Berovë-3, Valandovë-6, Vinicë-5, Delçevë-3, Kratovë-11, […]

702 PACIENTË ME SIMPTOMA TË COVID-19 PO TRAJTOHEN NËPËR SPITALET NË VENDË,VENDE TË LIRA KA POTHUAJSE NË TË GJITHA QENDRAT COVID

Gjatë 24 orëve të kaluara në Qendrat Covid në vend u raportua se 569 pacientë pozitivë dhe të dyshuar për virusin Corona janë duke u trajtuar. Në qendrat rajonale në Manastir dhe Shtip janë hospitalizuar 133 pacientë të sëmur shtesë ,pra numri i përgjithshëm i pacientëve pozitivë dhe të dyshuar për virusin Covid-19 të shtruar […]