Day: 15 Nëntor, 2020

SOT, JANË REGJISTRUAR 990 RASTE TË REJA TË COVID-19 – NUMRI I PËRGJITHSHËM I TË DIAGNOSTIKUARVE ËSHTË 47050, 382 PACIENTË JANË RIKUPERUAR – 24 PERSONA KANË NDËRRUAR JETË

Ministria e Shëndetësisë informon se gjatë 24 orëve të fundit janë kryer 2655 teste, dhe 990 raste të reja të Covid-19 janë regjistruar në: Shkup-378, Kumanovë-48, Dibër-6, Shtip-51, Prilep-55, Tetovë-39, Strugë-27, Veles-54, Manastir-44, Ohër-39, Kavadar-24, Gostivar-54, Gjevgjeli-16, Strumicë-19, Kriva Pallankë-3, Radovish-3, Krushevë-4, Koçanë-27, Probishtipi -2, Demir Hisar-3, Makedonski Brod-4, Pehchevë-4, Berovë-9, Valandovë-1, Vinicë-10, Delçevë-8, Kratovë-3, […]