Day: 16 Nëntor, 2020

GJATË 24 ORËVE NË QENDRAT COVID NË SHKUP JANË HOSPITALIZUAR 28 PACIENTË,GJITHSEJ 426 PACIENTË TË DYSHUAR DHE TË KONFIRMUAR ME COVID-19 PO TRAJTOHEN

Gjatë 24 orëve të kaluara, 28 pacientë të rinj janë hospitalizuar në Qendrat Covid në Shkup për shkak të ndërlikimeve nga koronavirusi. Gjithsej 426 persona të dyshuar dhe të konfirmuar për KOVID-19 po trajtohen në repartet e sëmundjeve infektive në kryeqytet.Në 24 orët e fundit, janë pranuar gjithsej 19 pacientë në klinikat interne dhe një […]