Day: 30 Nëntor, 2020

SOT JANË REGJISTRUAR 336 RASTE TË REJA TË COVID-19 – NUMRI I PËRGJITHSHËM I TË DIAGNOSTIKUARVE ËSHTË 61878, 544 PACIENTË JANË RIKUPERUAR – 32 PERSONA KANË NDËRRUAR JETË

Ministria e Shëndetësisë informon se në 24 orët e fundit janë kryer 1181 teste, dhe 336 raste të reja të Covid-19 janë regjistruar në: Shkup-95, Kumanovë-10, Shtip-12, Prilep-27, Tetovë-11, Strugë-1, Veles-30, Manastir-34, Ohër-1, Kavadar-7, Gostivar-41, Gjevgjeli-7, Strumicë-7, Kriva Pallankë-3, Radovish-10, Krushevë-1, Probishtip-1, Demir Hisar-1, Berovë-3, Valandovë-1, Vinicë-3, Delçevë-1, Kratovë-1, Sveti Nikolë-6, Kërçovë-14, Resnjë-2, Negotinë-6. Sot, […]