Day: 7 Dhjetor, 2020

PËR GRUPET E RREZIKUT VAKSINIMI ËSHTË NJË PËRPARËSI DHE ËSHTË E REKOMANDUAR

Ministri i Shëndetësisë, Dr. Venko Filipçe, pati takim me drejtorët e Shtëpive të shëndetit nga i gjithë vendi, ku u diskutua për vaksinimin kundër Covid-19. Organizimi dhe zbatimi i procesit të vaksinimit kundër Covid-19 është me rëndësie të veçantë dhe përfshin disa palë të interesuara në vend, tha Filipçe. Për vaksinimin e qytetarëve, do të […]

SOT JANË REGJISTRUAR 984 RASTE TË REJA TË COVID-19 – NUMRI I PËRGJITHSHËM I TË DIAGNOSTIKUARVE ËSHTË 67331, 631 PACIENTË JANË RIKUPERUAR – 24 PERSONA KANË NDËRRUAR JETË

Gjatë 24 orëve të fundit, janë kryer 2995 teste dhe 984 raste të reja të Covid-19 janë regjistruar në: Shkup-398, Kumanovë-47, Dibër-11, Shtip-46, Prilep-59, Tetovë-44, Strugë-15, Veles- 32, Manastir-46, Ohër-28, Kavadar-29, Gostivar-46, Gjevgjeli-22, Strumicë-24, Kriva Pallankë-3, Radovish-8, Krushevë-1, Koçanë-11, Probisjtip-4, Demir Hisar- 1, Makedonski Brod-3, Pehçevë-2, Berovë-15, Valandovë-2, Vinicë-1, Delçevë-26, Kratovë-4, Sveti Nikolë-8, Kërçovë-22, Resnjë-11, […]