Day: 12 Dhjetor, 2020

SOT JANË REGJISTRUAR 982 RASTE TË REJA TË COVID-19 – NUMRI I PËRGJITHSHËM I TË DIAGNOSTIKUARVE ËSHTË 73025, 556 PACIENTË JANË RIKUPERUAR – 19 PERSONA KANË NDËRRUAR JETË

Ministria e Shëndetësisë informon se në 24 orët e fundit janë kryer 2805 teste, dhe 982 raste të reja të Covid-19 janë regjistruar në: Shkup-456, Kumanovë-24, Dibër-2, Shtip-23, Prilep-69, Tetovë-36, Strugë-38, Veles-26, Manastir-45, Ohër-42, Kavadar-43, Gostivar-34, Gjevgjeli-14, Strumicë-28, Kriva Pallankë-2, Radovish-7, Krushevë-2, Koçanë-15, Probishtip -3, Demir Hisar-1, Makedonski Brod-3, Pehçevë-4, Valandovë-7, Vinicë-6, Delçevë-15, Kratovë-1, Sveti […]