Day: 13 Dhjetor, 2020

SOT JANË REGJISTRUAR 613 RASTE TË REJA TË COVID-19 – NUMRI I PËRGJITHSHËM I TË DIAGNOSTIKUARVE ËSHTË 73638, 688 PACIENTË JANË RIKUPERUAR – 25 PERSONA KANË NDËRRUAR JETË

Ministria e Shëndetësisë informon se në 24 orët e fundit janë kryer 1837 teste, dhe janë regjistruar 613 raste të reja të Covid-19 në: Shkup-204, Kumanovë-35, Dibër-15, Shtip-20, Prilep-27, Tetovë-29, Strugë-19, Veles-24, Manastir-23, Ohër-27, Kavadar-38, Gostivar-24, Gjevgjeli-19, Strumicë-9, Kriva Pallankë-8, Radovish-8, Koçanë-11, Probishtip-3, Makedonski Brod-2, Pehçevë-1, Berovë-12, Valandovë-2, Vinicë-1, Delçevë-4, Sveti Nikolë-15, Kërçovë-11, Resnjë-7, Negotinë-15. […]