Day: 22 Dhjetor, 2020

SOT JANË REGJISTRUAR 129 RASTE TË REJA TË COVID-19 – NUMRI I PËRGJITHSHËM I TË DIAGNOSTIKUARVE ËSHTË 78434 ,1122 PACIENTË JANË RIKUPERUAR – 22 PERSONA KANË NDËRRUAR JETË

Ministria e Shëndetësisë informon se në 24 orët e fundit janë kryer 591 teste, dhe janë regjistruar 129 raste të reja të Covid-19 në: Shkup-63, Kumanovë-4, Shtip-4, Prilep-14, Tetovë-7, Veles-4, Manastir-1, Ohër-2, Kavadar-12, Gostivar-2, Gjevgjeli-4, Strumicë-1, Kriva Pallankë-1, Radovish-1, Koçanë-1, Pehçevë-1, Berovë-1, Vinicë-1, Dellçevë -1, Kërçovë-3, Negotinë-1. Instituti i Shëndetit Publik regjistroi 1,122 pacientë të […]