Day: 31 Dhjetor, 2020

SOT JANË REGJISTRUAR 498 RASTE TË REJA TË COVID-19 – NUMRI I PËRGJITHSHËM I TË DIAGNOSTIKUARVE ËSHTË 82301 ,606 PACIENTË JANË RIKUPERUAR – 17 PERSONA KANË NDËRRUAR JETË

Ministria e Shëndetësisë informon se në 24 orët e fundit janë kryer 2467 teste, dhe janë regjistruar 498 raste të reja të Covid-19 në: Shkup-246, Kumanovë-30, Dibër-1, Shtip-10, Prilep-34, Tetovë-19, Strugë-15, Veles-5, Manastir-10, Ohër-21, Kavadar-14, Gostivar-19, Gjevgjeli-12, Strumicë-8, Kriva Pallankë-9, Radovish-1, Krushevë-2, Koçanë-7, Probishtip -1, Makedonski Brod-4, Pehçevë-4, Berovë-2, Valandovë-3, Dellçevë-1, Sveti Nikolë-1, Kërçovë-7, Negotinë-12. […]