Day: 2 Janar, 2021

SOT JANË REGJISTRUAR 414 RASTE TË REJA TË COVID-19 – NUMRI I PËRGJITHSHËM I TË DIAGNOSTIKUARVE ËSHTË 83743 ,496 PACIENTË JANË RIKUPERUAR – 7 PERSONA KANË NDËRRUAR JETË

Ministria e Shëndetësisë informon se në 24 orët e fundit janë kryer 1619 analiza, dhe janë regjistruar 414 raste të reja të Covid-19 në: Shkup-187, Kumanovë-10, Dibër-10, Shtip-7, Prilep-17, Tetovë-12 Strugë-7, Veles-10, Manastir-12, Ohër-28, Kavadar-24, Gostivar-12, Gjevgjeli-4, Strumicë-10, Kriva Pallankë-7, Radovish-4, Krushevë-1, Koçanë-10, Probishtip -2, Demir Hisar-1, Makedonski Brod-1, Pehçevë-1, Berovë-3, Valandovë-1, Vinicë-2, Sveti Nikolë-1, […]