Day: 5 Mars, 2021

SOT JANË REGJISTRUAR 843 RASTE TË REJA TË COVID-19 – NUMRI I PËRGJITHSHËM I TË DIAGNOSTIKUARVE ËSHTË 106.110 ,333 PACIENTË JANË RIKUPERUAR – 11 PERSONA KANË NDËRRUAR JETË

Gjatë 24 orëve të fundit, janë kryer 3.519 teste, dhe 843 raste të reja të Covid-19 u regjistruan në: Shkup – 360, Prilep – 66, Negotinë – 54, Kumanovë – 51, Kavadar – 44, Strumicë – 33, Veles – 30 , Tetovë – 26, Ohër – 25, Gjevgjeli – 22, Kriva Pallankë – 20, Gostivar […]