Day: 13 Mars, 2021

SOT JANË REGJISTRUAR 1.031 RASTE TË REJA TË COVID-19 – NUMRI I PËRGJITHSHËM I TË DIAGNOSTIKUARVE ËSHTË 112.107 ,241 PACIENTË JANË RIKUPERUAR – 20 PERSONA KANË NDËRRUAR

Ministria e Shëndetësisë informon, sipas të dhënave nga Instituti i Shëndetit Publik: Gjatë 24 orëve rë fundit, janëkryer 4.373 teste dhe 1,031 raste të reja të Covid-19 u regjistruan në: Shkup – 492, Prilep – 64, Kavadar – 53, Veles – 47, Tetovë dhe Gostivar – nga 45 raste në secilin qytet, Ohër – 31, […]