Day: 18 Mars, 2021

SOT JANË REGJISTRUAR 1.216 RASTE TË REJA TË COVID-19 – NUMRI I PËRGJITHSHËM I TË DIAGNOSTIKUARVE ËSHTË 116.222 ,111 PACIENTË JANË RIKUPERUAR – 15 PERSONA KANË NDËRRUAR JETË

Ministria e Shëndetësisë informon, sipas të dhënave nga Instituti i Shëndetit Publik: Gjatë  24 orëve të fundit, janë kryer 3.761 teste dhe 1.216 raste të reja të COVID-19 janë regjistruar në: Shkup – 624, Prilep – 80, Manastir – 50, Veles – 46, Kumanovë – 43, Tetovë – 40, Kavadar -36, Koçanë – 32, Ohër […]

TË GJITHË INFORMACIONET PËR VAKSINIMIN ,NGA SOT NË DISPOZICION NË UEB FAQËN KOVID19VAKCINACIJA.MK – EDHE NË GJUHËN SHQIPE

Sot u lansua platforma online kovid19vakcinacija.mk, ku qytetarët mund të informohen për vaksinat, procesin dhe fazat e vaksinimit edhe në gjuhën shqipe. Të gjitha përgjigjet për pyetjet më të shpeshta në lidhje me vaksinimin janë përmbledhur dhe janë në dispozicion këtu. Përmes kësaj faqe mund të përdorni aplikacionin për shprehjen e interesit për vaksinim kundër […]