Day: 20 Mars, 2021

SOT JANË REGJISTRUAR 1.299 RASTE TË REJA TË COVID-19 – NUMRI I PËRGJITHSHËM I TË DIAGNOSTIKUARVE ËSHTË 118.736 ,413 PACIENTË JANË RIKUPERUAR – 24 PERSONA KANË NDËRRUAR JETË

Ministria e Shëndetësisë informon, sipas të dhënave nga Instituti i Shëndetit Publik: Gjatë 24 orëve të fundit janë kryer 5.057 teste dhe 1.299 raste të reja të COVID-19 janë regjistruar në: Shkup – 672, Prilep – 70, Kumanovë – 62, Manastir – 47, Veles – 44, Ohër – 43, Kavadar – 38, Negotinë – 36, […]