Day: 22 Mars, 2021

SOT JANË REGJISTRUAR 457 RASTE TË REJA TË COVID-19 – NUMRI I PËRGJITHSHËM I TË DIAGNOSTIKUARVE ËSHTË 119.828 ,700 PACIENTË JANË RIKUPERUAR – 30 PERSONA KANË NDËRRUAR JETË

, Ministria e Shëndetësisë informon, sipas të dhënave nga Instituti i Shëndetit Publik: Gjatë 24 orëve të fundit, janë kryer 1,682 teste dhe 457 raste të reja të COVID-19 janë regjistruar në: Shkup – 198, Prilep – 32, Kumanovë – 30, Ohër – 29, Veles – 25, Kavadar- 24, Shtip – 17, Tetovë – 16, […]

MSH:VAZHDON TË VLEJË NDALIMI I LËVIZJES NGA ORA 22 DERI NË 5 TË MËNGJESIT

Ministria e Shëndetësisë informon se ndalimi i lëvizjes nga ora 22:00 deri në orën 05:00 të mëngjesit vazhdon. Në ditët në vijim, Komisioni për Sëmundjet Infektive, në përputhje me analizat epidemiologjike, do të përcaktojë nëse nevojiten masa shtesë shtrënguese, për të cilat publiku do të informohet në kohën e duhur. Ministria e Shëndetësisë apelon tek […]