Day: 23 Mars, 2021

SOT JANË REGJISTRUAR 1.056 RASTE TË REJA TË COVID-19 – NUMRI I PËRGJITHSHËM I TË DIAGNOSTIKUARVE ËSHTË 120.882 ,727 PACIENTË JANË RIKUPERUAR –25 PERSONA KANË NDËRRUAR JETË

Ministria e Shëndetësisë informon, sipas të dhënave nga Instituti i Shëndetit Publik: Gjatë 24 orëve të fundit, janë kryer 3.728 teste, dhe 1056 raste të reja të COVID-19 janë regjistruar në: Shkup – 590, Manastir – 57, Prilep – 42, Veles – 36, Kavadar – 35, Kumanovë – 34, Ohër – 30, Tetovë – 28, […]