Day: 28 Mars, 2021

SOT JANË REGJISTRUAR 708 RASTE TË REJA TË COVID-19 – NUMRI I PËRGJITHSHËM I TË DIAGNOSTIKUARVE ËSHTË 126.938,11 PACIENTË JANË RIKUPERUAR – 33 PERSONA KANË NDËRRUAR JETË

Ministria e Shëndetësisë informon, sipas të dhënave nga Instituti i Shëndetit Publik: Gjatë 24 orëve të  fundit, janë kryer 2.763 teste dhe 708 raste të reja të COVID-19 janë regjistruar në:Shkup – 341, Prilep – 59, Kumanovë – 41, Veles – 37, Gostivar, Manastir dhe Ohër – nga 26 raste në secilin qytete, Kavadarc- 23, […]